MyMurah.com
MyMurah.com

PRODUCTS

  AiNS

  Arjuna

  Delay Spray

  Dhab Sinai

  Energy Men

  Eskayvie

  Garci Pro Gel

  GLAZ

  Habbat 88

  Habbatus Sauda

  Herba Tok Aki

  Himax5

  Honey Glow

  i-Drop

  Ikhtiar Syifa

  Kenko

  Listra

  Lucky Hair

  M. Alloy Paint

  M. Dhab Arab

  M. Lintah TokWan

  M.Lintah Belacak

  Madu 7

  MAGiC BLUE

  Magic Diy Kit

  Master Chrome

  Minyak Dr Skinz

  MLTGA Oil

  Nabawi Syifa

  Oil of Sanda

  Oral Care

  Polish Master

  ProBee

  Progance S.Care

  Pure Dhab

  Sinus X

  Sleepy Gummies

  Teh Zuriat

  Teratak Jamu

  WAK KILAT

  WaterMark Rmvr


WHATSAPP US



+6013-951 2445
+6019-555 7050
+6010-300 1060


FB MyMurah.com



Visitors MyMurOh.com


 

 

Kenko Mini Water Filter + 1 Extra Filter Gantian  

Kenko    Kenko Mini Water Filter + 1 Extra Filter Gantian

    RM 150.00/set             

1 set = RM 150.00



Siapa yg belum guna Penapis Air di rumah wajib baca ni :

  • Masih guna air terus dari paip di rumah yg kotor? Bahaya tu. Air penuh kuman,bakteria kotor dan berkarat.Walau kita masak air pun takkan bersih pun.
  • Atau masih perlu susah2 ke kedai tapis air utk minum?



"Tapi, kami faham klu nak pakai penapis air mesti mahal kena keluar duit beribu @ pening kepala kan nak tanggung hutang ansuran bulan2"



Ok, skrg dah tak perlu risau lagi klu nak pasang dan guna Set Penapis Air di rumah.

Memperkenalkan Set Mini Water Filter Kenko yang menggunakan teknologi 8 kali tapisan daripada Jepun

DIJAMIN ORIGINAL






  • KENKO 8 LAYER MINI WATER FILTER
  • PALING UNIK, JIMAT & EKONOMI
  • PENAPIS AIR MINI INI KECIK TAPI POWER, ON THE SPOT MAMPU TUKAR AIR KOTOR JADI BERSIH - AUTOMATIK




BELI 1 SET, PERCUMA 1 FREE GIFT



  • Yg pertama mestilah pasal harga sebab mmg murah sgt (jangka hayat tahan boleh guna sampai 4 tahun pulak tu. HANYA SEKALI BELI !
  • Walaupun murah tapi filter ni guna JAPAN ORGANIC TECHNOLOGY sbb dlm ceramic filter ni ada 8 Lapisan Bahan yg berkualiti khas utk tapis air hingga bersih jernih setanding dgn filter yg mahal ribu2 tu.
  • Lepas pasang, kita boleh terus tgk kesan segera LEPAS 2 MINIT JE air berubah jadi jernih dh takde kotor & keladak lagi.
  • Lagi satu filter ni kecik power & mmg jimat ruang bila pasang tak nampak semak kat rumah kita.
  • Filter ni jugak boleh pusing 360 darjah,jadi mudah lah nk buat kerja2 dapur kt rumah.Air kat sinki pun akan jadi lebih laju.
  • Hilangkan parasit, bahan kotor, cacing, klorin, alga, logam berat, karat, giardia, cryptosporidium, bahan tercemar organik dlm air. (Guna basuh sayur dan masak nasi lambat basi)
  • Nak pasang benda ni pun sgt2 lah mudah org pompuan pun boleh pasang sendiri hanya 3 minit siap.
  • Paling penting 100% ada SIJIL SAH HALAL JAKIM dan selamat utk digunakan.Tak ada tulang haiwan.
  • Lepas pasang filter ni,1 family boleh terus minum air dari sinki sbb yakin air mmg dh ditapis bersih. Dah tak perlu tapis air kat kedai lagi.


HALAL & SELAMAT






KETAHUI TUJUH (7) SEBAB KENAPA RAMAI MEMILIH SET BERBANDING PENAPIS AIR MAHAL.

  1. Penapis air ini menggunakan teknologi dari Jepun dengan kuasa 8 tapisan bagi menapis semua kotoran bhya dalam air. (Kualiti tinggi)
  2. Kesan serta merta. (Pasang dan tak sampai 1 minit akan lihat perbezaan warna dan rasa)
  3. Tiada ansuran bulanan langsung. Sekali bayar sahaja. (Itupun tak sampai RM150 pun satu set lengkap.)
  4. Sangat menjimatkan ruang. (Pasang kat kepala paip sahaja)
  5. Sesuai hampir pada semua kepala paip kediaman di Malaysia. (Semua disediakan)
  6. Cara pasang yang sangat mudah dan cepat. Budak darjah 6 pun boleh buat.
  7. Paling best! Tak perlu guna elektrik langung..dah dapat air bersih dan hilang bau. Sedap pun sedap

















  •  TAK PERLU BAZIR HUTANG BULAN-BULAN.
  • AUTOMATIK ! TAK PERLU ELEKTRIK.
  • 5 MINIT SIAP PASANG TERUS GUNA TAHAN


  • Pertama di Malaysia,
  • Pakar Rawatan air dgn harga rakyat mampu milik.
  • Kenko Mini Water Filter.



BELI 1 SET, PERCUMA FREE GIFT




- Murah - Cepat Jimat - Berkualiti


Maklumat Harga

Kuantiti Diskaun Harga Remark
1 set RM 0.00 RM 150.00 + 1 Extra Filter + Free Gift for 1 set 1 set





1 set = RM 150.00




• Price include postage by POSLAJU in MALAYSIA ONLY
• Postage on Sunday, Tuesday & Thursday at 12.00 pm every week.
• The information of the item is CONFIDENTIAL and INVISIBLE
• After payment, whatsApp detail to +6013-9512445 or +6019-5557050



 

Other Products 



Kenko Mini Water Filter

Filter Gantian KENKO

MyMurah.com

Copyright ©2020 MyMurOh.com